Laat een scheutje arachideolie heet worden in een pot. Snijd de uien in slierten en stoof ze aan in de olie, plet de look en rasp de gember erbij.
1 tl sambal, 3 el zoete chilisaus, 6 el sojasaus, 4 el Ketjap Manis, 0,1 l rijstazijn
3
Voeg er vervolgens de sweet chili, de sambal, de sojasaus, de ketjap manis en de rijstazijn aan toe en breng de basis aan de kook.
4
Giet de bouillon van de geweekte paddenstoelen bij de soep en breng aan de kook.
4 eieren
5
Laat wat arachideolie heet worden in een pan. Breek de eieren in een kom en klop ze los. Breng het eimengsel op smaak met wat sojasaus en een toefje sambal.
6
Giet het eimengsel in de pan met olie en bak een dunne omelet.
1 pakje babymaïs, 100 g sluimererwten, 200 g Sojascheuten
7
Snijd de groentjes voor bij de soep: de sluimererwten en de geweekte shiitake’s in reepjes, de baby maïs in ringetjes. Schep de groenten samen met sojascheuten nadien in de soep.
1 pakje tofu
8
Snijd de tofu in blokjes en de omelet in reepjes. Breng alles nog eens kort aan de kook en serveer.
4 stengels lente-uien
9
Werk af met wat fijngesneden lente-ui, blokjes tofu en reepjes omelet.