Voeg er de look, de steranijs, de rozemarijn, de tijm en de laurier aan toe.
600 g kabeljauw
3
Snijd de vis in stukken en doe hem bij de aardappelen.
2 Preistengels, 1 takje tijm, 1 blaadje laurier
4
Snijd de prei in ringen en stoof ze aan in boter met een scheut water. Kruid met peper en zout, voeg er een tak tijm en een laurierblaadje aan toe en zet er een deksel op.
5
Haal de vis en de aardappelen uit de melk wanneer ze gaar zijn.
0,4 l melk ( (gebruik de melk waar de aardappel en de vis in gegaard zijn + wat extra)), 200 g garnalenkopjes (diepvries)
6
Schenk wat extra melk bij de melk van de vis en de aardappelen en doe de garnaalkoppen erbij. Laat de melk enkele minuten zachtjes koken.
1 blokje boter, peper, zout
7
Voeg de boter toe aan de vis en de aardappelen en prak alles met een vork tot brandade. Kruid met peper en zout.
8
Schep de gestoofde prei in een ovenschaal.
8 verse lasagnevellen
9
Leg de lasagnevellen open, bedek ze met een laag brandade, rol ze op tot buisjes en schik ze op de prei.
30 g boter, 30 g bloem
10
Laat de boter smelten voor de saus, doe er de bloem bij en meng tot een roux.
1 el Tomatenpuree
11
Voeg er de tomatenpuree aan toe.
12
Giet de garnalenmelk door een zeef bij de roux met tomatenpuree en breng de saus al roerend aan de kook.
0,5 citroenen (sap), 1 snuifje cayennepeper, zout
13
Breng op smaak met citroensap, zout en cayennepeper. Lepel de saus over de cannelloni.
80 g panko, 150 g Gemalen kaas (Emmental), 1 scheutje olijfolie
14
Meng de panko met de gemalen kaas en een scheut olijfolie en bedek er de cannelloni mee.