0,5 l Yoghurt, 2 el currypasta, 0,5 limoenen, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder
2
Meng de yoghurt met currypasta en limoensap. Kruid met een snuif knoflookpoeder, paprikapoeder en komijnpoeder. Houd 5 eetlepels van de marinade apart.
3
Leg de kip 15 minuten in de yoghurtmarinade.
olijfolie
4
Verhit een grillpan. Vet ze in met olijfolie.
5
Verwarm de oven voor op 180 °C.
6
Neem de gemarineerde kip uit de yoghurt en bak ze aan twee kanten in de grillpan.
lightbulb_outline
TIPJe kunt dit gerecht ook maken met kipfilet, maar kippendijen hebben meer smaak.
Meng de sla met de geraspte wortel, de kerstomaten, de korianderblaadjes, de munt en de maïs.
appelazijn, pepers, zout
11
Doe er een scheutje appelazijn bij. Kruid met peper en zout.
12
Schep de apart gehouden yoghurtmarinade door de salade.
Afwerken en serveren
4 tortilla's
13
Warm de tortilla’s op in de voorverwarmde oven.
14
Vul de warme tortilla’s met de salade en de kip. Vouw eerst de boven- en de onderkant een paar centimeter naar binnen en vouw dan de zijkanten helemaal dicht.