1 l Water, 1 snuifje zout, 50 g gedroogde champignons
1
Breng het water aan de kook met een snuif zout. Doe de gedroogde champignons in een kom. Giet er het kokende water over en laat de champignons even weken.
Schep de geweekte champignons uit de bouillon en snijd ze in stukjes. Maak een kruidentuil van de rozemarijn en de laurier en voeg samen met de oregano en de geweekte champignons toe aan de groentestoofpot.
0,2 l rode wijn
5
Blus de groenten met de rode wijn. Breng het geheel aan de kook totdat de wijn bijna volledig is verdampt.
Giet de bouillon van de champignons door een stukje keukenpapier in een zeef bij de ragu en voeg de tomatenblokjes toe. Kruid de saus met peper, zout en chiliflakes.
400 g bucatini
7
Kook de pasta in gezouten water zoals vermeld staat op de verpakking.
100 g parmezaanschilfers
8
Schep de pasta bij de ragu, en meng goed onder elkaar met een keukentang. Doe wat van de ragu met de pasta in een bord en werk af met de parmezaanschilfers.