Snipper de lente-uien, de kervel, de bieslook en de peterselie. Meng de kruiden met de aardappelen. Doe er de afgekoelde broccoli en bloemkool bij en meng goed.
4 braadworsten
5
Verwarm een grillpan op het vuur. Leg er de worsten in en zet een deksel op de pan. Draai de worsten halverwege de baktijd om.
Doe de eierdooiers met een scheutje water, de mosterd en een flinke scheut dragonazijn in een maatbeker. Giet er de olie bij en mix met de staafmixer tot mayonaise.
3 el Picklessaus, peper, zout, kurkuma, 3 el Yoghurt
7
Mix de mayonaise met de pickles en yoghurt. Kruid met peper, zout en een snuif kurkuma.
lightbulb_outline
TIPJe kunt ook kant-en-klare mayonaise gebruiken.
Afwerken en serveren
8
Kruid de groenten met wat zout en peper.
9
Serveer de worsten met de koude aardappelsalade en de picklesdressing.