Schep de yoghurt in een kom en voeg er de kruiden aan toe. Schep de groenten onder de yoghurt.
6
Schep de gebakken ui in een kom met wat keukenpapier en laat even uitlekken.
100 g cashewnoten
7
Doe de cashewnoten in de pan en rooster ze kort.
8
Laat een nieuwe klont ghee smelten in de pan en doe er de groenten en de yoghurt in.
9
Giet de rijst af wanneer hij gaar is.
200 g erwten
10
Doe de erwtjes bij de groenten en laat ze meegaren.
11
Schep daarna de rijst bij de groenten en meng alles onder elkaar. Laat het geheel nog even bakken.
2 teentjes Look, 40 g gember
12
Pel de look en schil de gember en rasp ze bij de groenten.
1 rode chilipeper, 1 bosje koriander
13
Schep de gebakken rijst met groenten in een diep bord en schep er wat gebakken ui over. Werk de biryani af met fijngesneden chilipeper, plukjes koriander en gehakte cashewnoten.