Giet de aardappelen door een zeef en voeg er een scheut melk, een dooier en een klont boter aan toe. Ga er met een pureestamper door en kruid met peper, zout en een snuif nootmuskaat.
23
Breng de rodewijnsaus op smaak met een snuif zout.
24
Breng de rodewijnsaus op smaak met een snuif zout.
1 kropsla
25
Kuis en was de sla en scheur de bladeren in stukken. Doe de sla bij de sjalot.
1 takje dragon, 1 scheutje olijfolie
26
Snijd de dragon fijn en voeg hem toe aan de sla. Giet er een scheut olie over en kruid met peper en zout. Meng de sla.
27
Schep een lepel lookmousseline op een bord en schep nog een toefje mousseline op een apart bordje. Leg een gegratineerde mergpijp op het bordje met de toef puree. Schep wat sla op het andere bord. Snijd het vlees in plakken en leg het bij de puree en de sla. Werk af met de rode wijnsaus.