Instructies

4 personen
125 g beenham (gekookte), 75 g Gerookte ham (bv. Cobourg)
1

Snijd de twee soorten ham in blokjes en hak ze fijn in een blender.

2 el zilveruitjes, 2 el zure augurken
2

Hak de uitjes en de augurken fijn in de blender en voeg ze toe aan de ham.

Bieslook (enkele takjes), dragon (enkele takjes), peterselie (enkele takjes)
3

Snipper de groene kruiden fijn en voeg ook toe.

2 el mayonaise
4

Doe er de mayonaise bij en breng op smaak met wat peper.

Ad door GAIA
Veganaise
Lekker sausje daarbij? Probeer deze lekkere veganaise, volledig plantaardig én heerlijk smeuïg! Je ontdekt dit recept en vele andere in de gratis plantaardige gids van GAIA: “Plantaardig Lekker”. De gids die jou en je gezin inspireert om gezond, gevarieerd en vooral lekker plantaardig te koken!
5

Snijd de crackers in repen.

crackers
6

Serveer de beenhamsalade met de crackers.