Wist je dat... honing zoeter smaakt dan suiker? Daardoor heb je vaak minder nodig om gerechten of drankjes op smaak te brengen. Geïnspireerd? Klik hier om onze recepten te ontdekken.
12
Laat de tomaten 15 minuten poffen in de oven.
13
Haal het gnocchideeg uit de koelkast. Snijd het in blokjes.
lightbulb_outline
TIPJe kunt ook rondjes steken uit het deeg.
14
Doe wat olijfolie in een ovenschaal. Leg er de blokjes in en bak 10 minuten in de oven.
500 g spinazie
15
Was de spinazie en verwijder de dikke nerven.
1 teentje Look
16
Smelt een klontje boter in een wok of diepe pan. Stoof er de spinazie in. Pel de knoflook en prik de teen op een vork. Roer met het vork door de spinazie.
17
Verwarm een grillpan op het vuur.
18
Kruid het vlees met peper en zout. Wrijf het in met olijfolie. Grill het vlees aan beide kanten in de hete grillpan
grof zout
19
Snijd het vlees in reepjes. Zorg dat je tegen de draad snijdt. Strooi er wat grof zout over. Serveer het met een gnocchi, de spinazie en de tomaatjes. Lepel er wat vinaigrette uit de kom van de tomaten over.