Neem een ruime mengkom en doe er de rucola, peterseliepluksels, dille, dragon en bieslook in.
10
Haal de asperges van het vuur als het water haar kookpunt bereikt. Laat de asperges rusten in het warme water.
1 sneetje brood, olijfolie, 1 snuifje Za'atar
11
Snijd dunne sneetjes van het brood en leg ze verspreid over een ovenschaal. Giet er wat olijfolie over en breng op smaak met de za’atar. Schuif de sneetjes ongeveer 15 minuten de oven in.
olijfolie
12
Giet de asperges af, giet er de olijfolie over en gril ze in de grillpan.
8 plakjes gerookte zalm
13
Leg de sneetjes gerookte zalm op het bord en kruid met peper.
14
Ontvorm de bavarois en leg hem op de zalm gevolgd door de gegrilde asperges.
olijfolie, azijn
15
Breng de sla op smaak met de olijfolie en de azijn. Schik wat van de sla bij de bavarois en werk het gerecht af met het toastje.