Snijd de munt en de platte peterselie grof en meng ze onder de salade. Meng er ook de bulgur onder en breng het geheel op smaak met flink wat olijfolie en de kruiden.
1 eierdooier
8
Kluts de dooier samen met een scheutje water.
12 vellen filodeeg, 1 flinke snuif Za'atar, 200 g feta
9
Strijk het filodeeg in met de dooier. Plooi het vel dubbel, strijk dan opnieuw in met de dooier. Leg er enkele stukken asperge op, strooi er feta en za’atar over. Plooi de zijkanten toe en rol het pakketje op.
10
Laat een flinke scheut olie warm worden in een pan en bak de pakketjes goudbruin in de olie.
lightbulb_outline
TIPZorg ervoor dat de olie niet te heet is wanneer je begint te bakken anders branden de pakketjes aan.
11
Laat de pakketjes even uitlekken op keukenpapier.
12
Schep wat taboulé op een bord en leg er een filodeegpakketje bij.