Instructies
4 personen
Het verrassingsbrood
1
Verwarm de oven voor tot 180 °C.
2
Snipper de basilicum en de peterselie heel fijn. Meng ze met de malse boter.
3
Hak de augurken en de kappertjes fijn. Roer ze ook door de boter en breng op smaak met peper, zout en mosterd.
4
Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de chorizo krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
5
Rasp de cheddar fijn.
6
Snijd het brood met een gekarteld mes in tot bijna op de bodem zodat je een ruitpatroon krijgt. Snijd het niet helemaal door.
7
Duw de kruidenboter in de openingen. Duw er de plakjes krokant gebakken chorizo tussen.
8
Duw de kaas tussen het brood en strooi er ook wat over.
9
Leg het brood in een ovenschaal.
10
Zet het brood 10 minuten in de oven tot de kaas en de boter gesmolten zijn.
11
Maak de lente-uien schoon en snipper ze fijn.
12