Schil de aardappelen voorzichtig en snijd ze in blokjes. Kook ze gaar in gezouten water. Giet af.
1 ajuin, 1 teentje Look
3
Pel en halveer de ui. Snijd hem in halve ringen. Kneus en pel de knoflook. Snipper hem fijn en plet met een mes.
2 Puntpaprika, 100 g olijven, 200 g artisjokharten, 200 g Zongedroogde tomaten
4
Verwijder de zaadjes van de puntpaprika’s en snijd ze in blokjes. Ontpit de olijven. Haal de artisjokharten uit de olie en snijd ze eventueel wat kleiner. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.
olijfolie
5
Verhit een flinke scheut olijfolie in een grote pan. Stoof de ui en de knoflook op een laag vuur.
6
Doe er de puntpaprika bij en stoof even mee. Voeg er dan de olijven, zongedroogde tomaten en artisjokharten aan toe.